Poniedziałek
Śniadanie – herbata malinowa (180ml.), chleb słowiański (70g.), masło (3g.), pasztet drobiowy zapiekany (20g. gluten, jaja), pomidor (20g.)
Obiad – zupa grysikowa (wywar wołowo-drobiowy, 280g. kasza manna), ziemniaki (80g.), podudzie z kurczaka duszone (130g.), marchewka na ciepło (60g. masło)
Podwieczorek – ciasto drożdżowe z kruszonką (80g. jaja, mleko, gluten), jabłko (30g.)
Wtorek
Śniadanie – herbata z owoców leśnych (180ml.), chleb staropolski (50g.), masło (2g.), dżem truskawkowy (20g.), mleko z płatkami kukurydzianymi i miodowymi (130g.)
Obiad – barszcz biały z ziemniakami (wywar warzywny, 280g. śmietana, mąka pszenna), ziemniaki (80g.), sznycel wieprzowy (80g. gluten, jaja), buraki tarte na ciepło (60g. masło, śmietana)
Podwieczorek – kisiel owocowy (140g.), wafle waniliowe (20g. jaja, gluten)
Środa
Śniadanie – herbata z cytryną (180ml.), chleb sądecki (70g.), masło (3g.), parówki drobiowe z sosem pomidorowym (140g.), rzodkiewka (10g.)
Obiad – zupa ogórkowa z ziemniakami (wywar warzywny, 280g. śmietana), makaron (80g.), gulasz wieprzowy (120g.), surówka wiosenna (50g. jogurt)
Podwieczorek – galaretka owocowa (140g.), herbatniki (20g. gluten, jaja)
Czwartek
Śniadanie – herbata owocowa (180ml.), chleb pszenno-żytni (70g.), masło (3g.), kiełbasa krakowska wieprzowa (20g.), ogórek świeży (20g.)
Obiad – zupa pomidorowa z makaronem (wywar warzywny, 280g. śmietana), ryż z zapiekany z jabłkami, cynamonem i sosem truskawkowym ( 220g.
Podwieczorek – bułka pszenna (60g.), masło (2g.), polędwica z kurczaka (10g.), sałata masłowa
Piątek
Śniadanie – kawa zbożowa (180ml. mleko), chleb sądecki (70g.), masło (3g.), pasta twarogowa na słodko (30g.)
Obiad – zupa kalafiorowa (wywar warzywny, 280g. śmietana), ziemniaki (80g.), paluszki z fileta dorsza (70g. gluten, jaja), surówka z kapusty kiszonej (60g.)
Podwieczorek – mini drożdżówka z dżemem (70g. jaja, mleko, gluten), owoc kiwi (20g.)