Poniedziałek
Śniadanie – herbata malinowa (180ml.), chleb dobczycki (70g.), masło (3g.), kiełbasa żywiecka z indyka (20g.), ogórek świeży (20g.)
Obiad – rosół z makaronem (wywar wołowo-drobiowy, 280g.), ziemniaki (80g.), podudzie z kurczaka duszone (130g.), marchewka z zielonym groszkiem na ciepło (60g. masło)
Podwieczorek – ciasto drożdżowe z powidłem (80g. jaja, mąka), jabłko (30g.)
Wtorek
Śniadanie – herbata z cytryną (180ml.), chleb staropolski (70g.), masło (3g.), parówki drobiowe z sosem pomidorowym (140g.), rzodkiewka (15g.)
Obiad – zupa ogórkowa z ryżem (wywar warzywny, 280g. śmietana), ziemniaki (80g.), gołąbki odwrócone z mięsem z szynki i kapustą włoską z sosem koperkowym
(140g. śmietana, kasza manna)
Podwieczorek – bułka pszenna (60g.), masło (2g.), polędwica sopocka (10g.), sałata lodowa
Środa
Śniadanie – herbata malinowa (180ml.), chleb słowiański (50g.), masło (2g.), dżem z czarnej porzeczki (20g.), mleko z płatkami kukurydzianymi i miodowymi (140g.)
Obiad – zupa fasolowa z makaronem (wywar warzywny, 280g.), ziemniaki (80g.), kotlet schabowy (80g. jaja, gluten), kapusta biała zasmażana (60g. gluten, masło)
Podwieczorek – galaretka owocowa (140g.), wafle ryżowe (20g.)
Czwartek
Śniadanie – herbata z owoców leśnych (180ml.), chleb pszenno-żytni (70g.), masło (3g.), szynka wieprzowa (20g.), pomidor (20g.)
Obiad – barszcz czerwony zabielany z ziemniakami (wywar warzywny, 280g. śmietana), makaron kokardki z białym serem, masłem i cukrem (220g.)
Podwieczorek – bułka kajzerka (60g.), masło (2g.), polędwica z indyka (10g.), sałata masłowa
Piątek
Śniadanie – kawa zbożowa (180ml. mleko), chleb sądecki (70g.), masło (3g.), ser żółty gouda (20g.), papryka czerwona (10g.)
Obiad– krem marchewkowy z groszkiem ptysiowym ( wywar warzywny, 260g. śmietana), ziemniaki (80g.), paluszki z fileta dorsza (80g. jaja, gluten), surówka z kapusty kiszonej (60g.)
Podwieczorek – koktajl owocowy (140g. jogurt), wafle śmietankowe (20g. jaja, gluten)