Poniedziałek
Śniadanie – herbata z owoców leśnych (180ml.), chleb krakowski (70g.), masło (3g.), pasztet drobiowy zapiekany (25g. jaja, gluten), ogórek świeży (20g.)
Obiad – zupa jarzynowa z makaronem (wywar warzywny, 280g. śmietana), ziemniaki (80g.), podudzie z kurczaka duszone (130g.), marchewka na ciepło (60g. masło, gluten)
Podwieczorek – ciasto drożdżowe z kruszonką (80g. jaja, mąka, mleko), jabłko (30g.)
Wtorek
Śniadanie – kawa zbożowa (180ml. mleko), chleb dobczycki (70g.), masło (3g.), polędwica sopocka (20g.), sałata lodowa
Obiad – krem z zielonego groszku z grzankami (wywar warzywny, 260g. śmietana), makaron (80g.), gulasz wieprzowy (100g.), surówka z kapusty białej (60g.)
Podwieczorek – kisiel owocowy (140g.), herbatniki (15g. mąka, jaja)
Środa
Śniadanie – herbata malinowa (180ml.), chleb sądecki (70g.), masło (3g.), parówki drobiowe z sosem pomidorowym (140g.), rzodkiewka (10g.)
Obiad – rosół z makaronem (wywar wołowo-drobiowy, 280g.), pierogi z mięsem (220g. jaja, gluten), surówka z pora i kapusty pekińskiej (50g.)
Podwieczorek – pieczywo pszenne (60g.), masło (2g.), polędwica z indyka (10g.), ogórek (10g.)
Czwartek
Śniadanie – herbata z cytryną (180ml.), chleb staropolski (50g.), masło (2g.), dżem truskawkowy (15g.), mleko z płatkami kukurydzianymi i miodowymi (120g.)
Obiad – zupa ogórkowa z ryżem (wywar warzywny, 280g. śmietana), ziemniaki (80g.), medaliony z kurczaka (80g. mleko, jaja, gluten), mizeria z ogórka (70g. śmietana)
Podwieczorek – bułka maślana (80g.), owoc kiwi (20g.)
Piątek
Śniadanie – herbata owocowa (180ml.), chleb dobczycki (70g.), masło (3g.), pasta twarogowa z tuńczykiem (25g.), pomidor (20g.)
Obiad– krupnik (wywar drobiowy, 280g. kasza), racuchy z jabłkami (220g. mleko, jaja, gluten)
Podwieczorek – pieczywo pszenno-żytnie (60g.), masło (2g.), ser żółty gouda (10g.), sałata masłowa