Poniedziałek
Śniadanie – herbata owocowa (180ml.), chleb dobczycki (70g.), masło (3g.), kiełbasa krakowska (20g.), ogórek świeży (20g.)
Obiad – zupa fasolowa z makaronem (wywar warzywny, 280g.), kasza jęczmienna (80g.), schab pieczony w sosie własnym (100g.), surówka z kapusty pekińskiej (60g. jogurt)
Podwieczorek – mini drożdżówka z dżemem (80g. jaja, mąka, mleko), jabłko (30g.)
Wtorek
Śniadanie – herbata malinowa (180ml.), chleb sądecki (70g.), masło (3g.), parówki wieprzowe z sosem pomidorowym (140g.), kiełki lucerny
Obiad – zupa koperkowa z ryżem (wywar warzywny, 280g. śmietana), kluski leniwe z masłem (220g. gluten, twaróg, jaja)
Podwieczorek – pieczywo pszenne (70g.), masło (2g.), polędwica sopocka (10g.), sałata lodowa
Środa
Śniadanie – herbata z owoców leśnych (180ml.), chleb staropolski (70g.), masło (3g.), szynka wieprzowa cygańska (20g.), pomidor (20g.)
Obiad – barszcz biały z ziemniakami (wywar warzywny, 280g. śmietana, mąka), ziemniaki (80g.), pulpety w sosie pomidorowym (90g. jaja, gluten, śmietana), surówka z kapusty czerwonej (60g.)
Podwieczorek – koktajl owocowy (140g. jogurt), biszkopty (15g. jaja, mąka)
Czwartek
Śniadanie – kakao (180ml. mleko), chleb dobczycki (70g.), masło (3g.), pasta twarogowa z rzodkiewką (25g.)
Obiad – krem z brokułów z groszkiem ptysiowym (wywar warzywny, 260g. śmietana), ryż (80g.), potrawka z kurczaka (100g. śmietana), warzywa gotowane (50g.)
Podwieczorek – budyń bananowy (140g. mleko, gluten), chrupki kukurydziane (15g.)
Piątek
Śniadanie – herbata owocowa (180ml.), chleb myślenicki (50g.), masło (2g.), ser żółty gouda (15g.), mleko z płatkami kukurydzianymi i czekoladowymi (120g.)
Obiad – zupa grysikowa (wywar wołowo-drobiowy, 280g. kasza), ziemniaki (80g.), filet z dorsza panierowany (80g. jaja, gluten), surówka z kapusty kiszonej (60g.)
Podwieczorek – galaretka owocowa (140g.), ciastka owsiane (20g. jaja, mąka)