Poniedziałek
Śniadanie – herbata malinowa (180ml.), chleb sądecki (70g.), masło (3g.), pasztet drobiowy zapiekany (25g. gluten, jaja), ogórek świeży (20g.)
Obiad – zupa pomidorowa z ryżem (wywar warzywny, 280g. śmietana), ziemniaki (80g.), podudzie z kurczaka duszone (130g.), marchewka na ciepło (60g. masło, gluten)
Podwieczorek – ciasto drożdżowe z kruszonką (80g. jaja, mąka, mleko), jabłko (30g.)
Wtorek
Śniadanie – kawa zbożowa (180ml. mleko), chleb staropolski (70g.), masło (3g.), szynka wieprzowa (20g.), sałata lodowa
Obiad – zupa ziemniaczana (wywar warzywny, 280g. śmietana), pierogi z truskawkami (220g. mąka, jaja, śmietana)
Podwieczorek – pieczywo pszenne (70g.), masło (2g.), polędwica z indyka (10g.), sałata masłowa
Środa
Śniadanie – herbata owocowa (180ml.), chleb dobczycki (50g.), masło (2g.), dżem truskawkowy (20g.), mleko z płatkami kukurydzianymi i miodowymi (140g.)
Obiad – barszcz czerwony z ziemniakami (wywar warzywny, 280g. śmietana), kluski śląskie (80g. gluten, jaja), gulasz wieprzowy (90g.), surówka z ogórka kiszonego i kapusty pekińskiej (60g.)
Podwieczorek – mini drożdżówka z serem (80g. mąka, jaja, mleko), kiwi (15g.)
Czwartek
Śniadanie – kakao (180ml. mleko), chleb krakowski (70g.), masło (3g.), pasta twarogowa na słodko (25g.)
Obiad – zupa z fasolki szparagowej z makaronem (wywar warzywny, 280g. śmietana), ziemniaki (80g.), sznycel wieprzowy (80g. gluten, jaja), buraki tarte na ciepło (60g. śmietana)
Podwieczorek – kisiel owocowy (140g. gluten), herbatniki (15g. mąka, jaja)
Piątek
Śniadanie – herbata malinowa (180ml.), chleb pszenno-żytni (70g.), masło (3g.), pasta jajeczna (25g. śmietana), szczypiorek
Obiad – krupnik (wywar drobiowy, 280g. kasza), makaron z masłem, twarogiem i cukrem (220g.)
Podwieczorek – pieczywo pszenne (60g.), masło (2g.), ser żółty salami (10g.), ogórek świeży