Poniedziałek
Śniadanie – herbata malinowa (180ml.), chleb sądecki (70g.), masło (3g.), pasztet drobiowy zapiekany (20g. gluten, jaja), ogórek świeży (20g.)
Obiad – zupa grysikowa (wywar drobiowo-wołowy, 280g. kasza manna), ziemniaki (80g.), gulasz z szynki wieprzowej (100g.), surówka z ogórka kiszonego i kapusty pekińskiej (60g.)
Podwieczorek – ciasto drożdżowe z kruszonką (70g. jaja, mleko, mąka), jabłko (30g.)
Wtorek
Śniadanie – herbata z cytryną (180ml.), chleb dobczycki (70g.), masło (3g.), szynka wieprzowa (20g.), pomidor (20g.)
Obiad – zupa z fasolek szparagowych (wywar warzywny, 280g. śmietana), pierogi ruskie (200g. mąka, jaja, twaróg)
Podwieczorek – pieczywo pszenne (60g.), masło (2g.), polędwica z indyka (10g.), sałata lodowa
Środa
Śniadanie – herbata z owoców leśnych (180ml.), chleb staropolski (50g.), masło (2g.), dżem truskawkowy (20g.), mleko z płatkami kukurydzianymi i miodowymi (150g.)
Obiad – krem dyniowy z grzankami (wywar warzywny, 260g. śmietana), ziemniaki (80g.), stripsy z kurczaka (85g. jaja, gluten), surówka z marchewki i jabłka (60g.)
Podwieczorek – kisiel owocowy (140g.), ciastka owsiane (20g. mąka, jaja)
Czwartek
Śniadanie – herbata z cytryną (180ml.), chleb pszenno-żytni (70g.), masło (3g.), kiełbasa krakowska (20g.), rzodkiewka (10g.)
Obiad – zupa ziemniaczana (wywar warzywny, 280g. śmietana), ryż (80g.), potrawka z kurczaka (100g. śmietana), warzywa gotowane (60g.)
Podwieczorek – bułka maślana z miodem (80g. mąka, jaja), owoc kiwi (20g.)
Piątek
Śniadanie – kawa zbożowa (180ml. mleko), chleb słowiański (70g.), masło (3g.), pasta twarogowa z tuńczykiem (30g. jogurt), szczypiorek
Obiad– zupa pomidorowa z makaronem (wywar warzywny, 280g. śmietana), racuchy z jabłkami (220g. mąka, jaja, mleko)
Podwieczorek – pieczywo pszenno-żytnie (60g.), masło (10g.), ser żółty gouda (10g.) ogórek świeży (10g.)