Poniedziałek
Śniadanie – herbata z owoców leśnych (180ml.), chleb słowiański (70g.), masło (3g.), kiełbasa żywiecka (20g.), ogórek świeży (20g.)
Obiad – zupa pomidorowa z makaronem (wywar drobiowy, 280g. śmietana), ryż z sosem truskawkowym (220g. śmietana)
Podwieczorek – pieczywo pszenne (60g.), masło (2g.), polędwica z indyka (10g.), sałata masłowa
Wtorek
Śniadanie – herbata z cytryną (180ml.), chleb sądecki (70g.), masło (3g.), jajko gotowane na twardo (35g.), sos pomidorowy, szczypiorek
Obiad – zupa z zielonego groszku z makaronem (wywar warzywny, 280g. śmietana), ziemniaki (80g.), medaliony z filetem z kurczaka (80g. mleko, jaja, mąka), surówka z białej kapust (60g.jogurt)
Podwieczorek – ciasto drożdżowe z powidłem (70g. mleko, mąka, jaja), jabłko (25g.)
Środa
Śniadanie – herbata malinowa (180ml.), chleb dobczycki (50g.), masło (2g.), dżem brzoskwiniowy (20g.), mleko z płatkami kukurydzianymi i czekoladowymi (150g.)
Obiad – zupa ogórkowa z ziemniakami (wywar warzywny, 280g. śmietana), makaron świderki z sosem pomidorowym i mięsem mielonym z szynki (220g.)
Podwieczorek – pieczywo pszenno-żytnie (60g.), masło (2g.), ser żółty salami (10g.), sałata lodowa
Czwartek
Śniadanie – herbata owocowa (180ml.), chleb staropolski (70g.), masło (3g.), szynka wieprzowa (20g.), rzodkiewka (10g.)
Obiad – zupa kalafiorowa z ziemniakami (wywar warzywny, 280g. śmietana), kasza jęczmienna (80g.), pulpety drobiowe w sosie koperkowym (100g. jaja, gluten, śmietana), surówka z czerwonej kapusty (60g.)
Podwieczorek – koktajl owocowy (140g. jogurt), chrupki kukurydziane (20g.)
Piątek
Śniadanie – kakao (180ml. mleko), chleb pszenno-żytni (70g.), masło (3g.), pasta twarogowa na słodko (30g. jogurt)
Obiad – krem marchewkowy z grzankami (wywar warzywny, 260g. śmietana), ziemniaki (80g.), paluszki z fileta dorsza (80g. gluten, jaja), surówka z kapusty kiszonej (60g.)
Podwieczorek – mini drożdżówka z powidłem (80g. mąka, jaja, mleko), mandarynka (20g.)