Poniedziałek
Śniadanie – herbata owocowa (180ml.), chleb pszenno-żytni (70g.), masło (3g.), pasztet drobiowy zapiekany (20g. jaja, gluten), ogórek świeży (20g.)
Obiad – zupa grysikowa (wywar drobiowo-wołowy, 280g. kasza manna), ziemniaki (80g.), podudzie z kurczaka duszone (130g.), marchewka na ciepło (60g. masło, gluten)
Podwieczorek – ciasto drożdżowe z kruszonką (70g. mąka, jaja, mleko), jabłko (25g.)
Wtorek
Śniadanie – herbata z cytryną (180ml.), chleb słowiański (70g.), masło (3g.), kiełbasa szynkowa (20g.), sałata lodowa
Obiad – zupa jarzynowa (wywar warzywny, 280g. śmietana), makaron świderki (80g.), gulasz wieprzowy (100g.), surówka z ogórka kiszonego i kapusty pekińskiej (60g.)
Podwieczorek – kisiel owocowy (140g.), biszkopty (20g. jaja, mąka)
Środa
Śniadanie – herbata z owoców leśnych (180ml.), chleb sądecki (70g.), masło (3g.), parówki drobiowe z sosem pomidorowym (150g.), szczypiorek
Obiad – zupa ziemniaczana (wywar warzywny, 280g. śmietana), kluski leniwe (220g. jaja, twaróg, mąka, masło)
Podwieczorek – pieczywo pszenne (60g.), masło (2g.), polędwica sopocka (10g.), sałata masłowa
Czwartek
Śniadanie – herbata z owoców leśnych (180ml.), chleb dobczycki (50g.), masło (2g.), dżem truskawkowy (20g.), mleko z płatkami kukurydzianymi i miodowymi (150g.)
Obiad – krem z brokułów z grzankami (wywar warzywny, 260g. śmietana), ziemniaki (80g.), sznycel wieprzowy (80g.), buraczki tarte na ciepło (60g. śmietana)
Podwieczorek – galaretka owocowa (140g.), wafle waniliowe (20g. mąka, jaja)